8 oktober a.s. organiseren wij weer een webinar in samenwerking met TravelPro! De onderwerpen die worden besproken zijn Eindhoven Airport en Gran Canaria. Verdere informatie volgt nog. Kun jij niet wachten? Schrijf je dan nu alvast in voor deze interessante webinar.

Webinar terugkijken?

Dinsdag 16 april 2019 hadden wij onze Thomas Cook Hotels & Resorts webinar. Maar liefst 300 enthousiaste kijkers volgden Christophe Lievens die al zijn kennis deelde over SENTIDO, SunConnect en Cook’s Club. Wij hebben super veel positieve reacties gehad en zijn hier erg blij mee. Tijdens de webinar hebben wij verschillende vragen gekregen, als je verder doorscrollt vind je antwoord op al deze vragen.

Heb jij de webinar helaas gemist? Of wil je deze graag nog een keertje kijken? Klik op de afbeelding hiernaast om de webinar terug te kijken!

FAQ – Webinar

Wanneer gaan jullie 360 graden foto’s maken van SENTIDO en andere merken?

Aan deze foto’s wordt momenteel gewerkt en volgen binnenkort.

 

Waarom zijn SENTIDO hotels direct boekbaar via Booking.com?

Dit komt doordat deze hoteliers geen volledige garantie bij Thomas Cook hebben. Een aantal Thomas Cook Hotels & Resorts zijn te boeken via andere kanalen om een groter publiek te bereiken. Uiteraard niet bij onze directe concurrenten 😉

 

De kwaliteit van de foto’s op de site ogen geel en niet scherp. Heeft dat een reden? Het geeft mindere uitstraling.

De foto’s op de site van de Thomas Cook Hotels & Resorts zijn per brand bewerkt en kunnen daardoor geel ogen. Zie jij foto’s die niet scherp zijn? Wij horen dit dan graag via: salesteam@thomascook.nl

 

Kunnen wij als reisagent een bezoek brengen aan een Thomas Cook Hotel of Resort als we in de buurt zijn?

Uiteraard! Als je graag een bezoekje zou brengen aan een Thomas Cook Hotel of Resort, mail dan Christophe Lievens (christophe.lievens@thomascook.be) met je verzoek.

 

Zijn er plannen om Thomas Cook merken op Curacao te lanceren?

Op dit moment zijn er geen plannen om Curacao te lanceren.

 

Hebben bij SENTIDO Toscana alle kamers dezelfde afmetingen?

Niet alle kamertypes hebben dezelfde afmetingen. Hier vind je de oppervlakte van de verschillende kamertypes.

 

Waarom worden deze accommodaties niet als acco-only aangeboden? Klanten willen graag combineren.

Op CooksFinder is er een apart kopje “acco only”, hieronder staan ook de Thomas Cook Hotels & Resorts. Hier vind je onze acco only accommodaties

 

Welke doelgroepen/nationaliteiten kun je in Cook’s Club verwachten?

In de Cook’s Club kun je internationaal gezelschap verwachten uit: Frankrijk, Duitsland, Engeland, Scandinavië en Polen en Hongarije.