In onze familievriendelijke Sunwing resorts zorgen we dat jouw familie de leukste vakantie beleeft. De hotels, met Scandinavisch design, zijn gelegen aan de mooiste stranden, bieden zwembaden voor alle leeftijden, een Kids Club met onze populaire mascottes Lollo & Bernie, een minimarkt, tal van sport- en ontspanningsactiviteiten, familieshows, wellness en gratis wifi. En het beste bewaren we voor het laatst: kinderen onder de 12 jaar eten gratis mee.

Doelgroep
Families met een groter budget die op zoek zijn naar topklasse vakanties.

Ons Sunwing team heeft deze zomer hard gewerkt om een reeks spectaculaire innovaties voor onze klanten te introduceren, stuk voor stuk gebaseerd op hun wensen en ontwikkelingen in trends die wij zien. Klik hier en laat je inspireren door dé vijf redenen, die slechts enkele punten benoemen, die Sunwing Family Resorts tot de perfecte vakantiebestemming maken voor gezinnen.

Familievriendelijke studio’s en appartementen met kitchenette

De mooi ontworpen kamers en appartementen in onze Sunwing Family Resorts zorgen voor een gevoel van ruimte. Het Scandinavische design is zowel functioneel voor grote als kleine families.

Kids Club ‘Mini Land’ met bezoekjes van Lollo & Bernie

In Mini Land beleven kinderen onder de 7 jaar de tijd van hun leven. Ze maken plezier in de binnen- en buitenspeeltuin. En dat is nog niet alles! In onze Sunwing Family Resorts vind je ook onze leuke mascottes Lollo & Bernie. Deze giraf en beer toveren ongetwijfeld een lach op elk gezicht.

Wil je voor de klant alvast wat Lollo & Bernie merchandise bestellen/kopen? Dat kan via deze link: https://www.lollobernieshop.com/nlNL/

Teen Lounge met activiteiten voor tieners

Ben je te oud voor Mini Land? Kinderen en tieners tussen 8 en 15 jaar kunnen heerlijk chillen in de Teen Lounge. Deze zone is speciaal voor hen gebouwd en springt in het oog door zijn aparte look.

Verse en verfijnde keuken (kinderen onder de 12 jaar eten gratis*)

Onze Sunwing Family Resorts hebben het typische buffet heruitgevonden met een ruim aanbod aan verse en smakelijke gerechten. Kinderen* bestellen gratis hun favoriete gerechten via het Lollo & Bernie menu of via het buffet.

*indien betalende hotelgast en vergezeld van een betalende ouder

Minimarkt met tal van producten

In de minimarkt en delicatessenwinkel kunnen klanten verschillende zaken kopen zoals ingrediënten voor een heerlijke maaltijd, drankjes voor de hele familie, kleding of een gadget van Lollo & Bernie.