Onze SunConnect Resorts zijn heerlijke hotels voor een zeer comfortabele gezinsvakantie  op een toplocatie. Er is altijd een restaurant op het hotelterrein, een kidsclub, gezinsvriendelijke kamers en er zijn geweldige zwembaden voor iedereen. Doe daarnaast mee aan tal van activiteiten voor het hele gezin.

Doelgroep
Voor families die fun en actie willen voor een scherpe prijs.

Grote zwembaden en familievriendelijke kamers

Hotelgasten hebben zowel binnen als buiten hun hotelkamer enorm veel ruimte. Je verblijft in ruime gezinsvriendelijke kamers of appartementen waar je kunt relaxen of spelletjes spelen met de hele familie.

Leuke activiteiten en ontspanning voor alle leeftijden

Fun verzekerd in onze SunConnect Resorts: van tafeltennis tot voetbal! Wat je kind ook wil doen, het is er! Na een goedgevulde dag met sportieve activiteiten of een duik in het zwembad komen families bij elkaar om te chillen of om van de animatie te genieten.

Gevarieerde kinderanimatie met Lollo & Bernie*

In de Kids Club en speeltuin kunnen de allerkleinsten tussen 3 en 11 jaar onze mascottes Lollo & Bernie* ontmoeten. Deze giraf en beer maken jouw dag helemaal af!

*Lollo & Bernie zijn niet in alle SunConnect Resorts aanwezig.

Wil je voor de klant alvast wat Lollo & Bernie merchandise bestellen/kopen? Dat kan via deze link: https://www.lollobernieshop.com/nlNL/

Een ruimte om te chillen voor de tieners

De Teen Chill-out zone heeft alles voor tieners van 12 tot 17 jaar om er even te chillen. Hier maken ze nieuwe vrienden en ontmoeten ze gelijkgestemden. Met een internethoek, knusse kussens om te relaxen en een ruimte om te gamen heeft SunConnect werkelijk alles voor hen!

Een interactief scherm in het hotel met toegang tot het online platform MySunConnect

Het online platform MySunConnect kan je bereiken via www.sunconnect.eu of via het indrukwekkende 55 inch LED-scherm bij de receptie. Je vindt er het laatste nieuws, informatie over hotelfaciliteiten, activiteiten tijdens je verblijf, weersinformatie én zelfs een heuse Instagram wall.