Onze beste deals, dicht bij het strand

Onze smartline hotels zijn 3- en 4-sterrenhotels gelegen op populaire bestemmingen dicht bij het strand. De hotels bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor gezinnen, koppels en singles. Je krijgt een goed hotel voor een goede prijs, service en oog voor detail. Geniet van een ontspannen vakantie dankzij de moderne stijl en familiaire sfeer.

Doelgroep
Betaalbare vakanties voor koppels, families, vrienden en singles.

Hotels met een familievriendelijke aanpak

Het vriendelijk en enthousiast personeel heeft een gouden hart voor elke hotelgast en zorgt ervoor dat je je thuis voelt tijdens je vakantie.

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Geen verborgen kosten, geen verrassingen. Je vakantiebudget is goed gespendeerd! Onze smartline hotels bieden betrouwbare vakanties met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Modern en fris design

Een fris en modern design met lokale invloeden en een streepje kleur. Elk hotel heeft een aparte stijl zodat je in de juiste vakantiesfeer komt.

Ontspannen vakantiesfeer

Gratis wifi

Dankzij de gratis wifi voor alle smartline hotelgasten kan je de thuisblijvers jaloers maken met al je vakantie-ervaringen.

All-inclusive met lokale alcoholische dranken, wijn en bier*

In diverse smartline hotels geniet je van een betaalbare all-inclusive formule. Een selectie van all-inclusive voordelen bestaat uit: frisdranken, lokale alcholische dranken tussen 10u ‘s morgens en 23u ‘s avonds én ontbijt op een comfortabele plek naar keuze, in het restaurant of take-away (op voorhand bestellen).

*in alle all-inclusive hotels