Boetiekhotels met een relaxte sfeer

Casa Cook is een nieuwe generatie beach resorts die allen op hun eigen manier geïnspireerd zijn door de huidige tijdgeest. De ingetogen luxe en het relaxte karakter van Casa Cook ademen de ongedwongenheid van een leven aan het strand.Van heerlijk eten en focus op welzijn, tot het verkennen van een nieuwe bestemming en een service die gepaard gaat met warmte en gastvrijheid – alles is afgestemd op de levensstijl en mentaliteit van de hedendaagse vakantieganger.

Doelgroep
Voor trendy reizigers met een laidback spirit.

Ongedwongen luxe aan het strand

Relaxte en gezellige sfeer

Casa Cook is dé ideale plaats voor klanten die dezelfde interesses en waarden delen. Naast een hotel is het bovenal een plaats waar gelijkgestemden genieten van het leven.

Stijlvol en lokaal geïnspireerd design

Elk hotel is gemaakt met dezelfde passie: ze passen perfect bij elkaar, maar zijn allen verschillend. Of ze nu aan de zee of tegen een gebergte liggen, het ontwerp van de hotels is altijd geïnspireerd door de omgeving en de lokale cultuur.

Verse lokale keuken

De keuken van Casa Cook, uiterst vers en geïnspireerd door de lokale cultuur, is open van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat.

Welzijns- en fitnessprogramma voor lichaam en geest

Het  sport- en ontspanningsprogramma zorgt ervoor dat je lichaam en geest opnieuw stralen. Bezoek onze gym voor individuele oefeningen, doe mee aan een van onze yogalessen in openlucht of probeer onze individuele en ontspannende hotelaanbiedingen.

Een persoonlijke service zoals jij het wil

Hoffelijk, discreet en op gelijke voet – dat zijn de kenmerken van onze service. In onze Casa Cook hotels geniet je van een ontspannende vakantie met vrienden.

Casa Cook winkel

Hotelgasten die van onze stijl houden, kunnen in de Casa Cook Store een scala aan mode- en huisaccessoires kopen. Dé ideale souvenirs voor thuis!

Unieke insidertips voor authentieke ervaringen

De bestemming is een belangrijk onderdeel van de Casa Cook ervaring. Daarom geven we onze hotelgasten tips voor authentieke en avontuurlijke uitstapjes.