Inschrijving verlengd t/m 18 augustus!
In verband met de zomerperiode hebben we de inschrijving verlengd tot en met 18 augustus. Grijp je kans en schrijf nu in!

Ga jij met ons mee op studiereis naar de Spaanse eilanden? Schrijf je snel in! De eigen bijdrage bedraagt EUR 250 per persoon.

Nieuw: op veler verzoek gaan wij op deze reizen een beperkt aantal 1-persoonskamers beschikbaar stellen. Heb je hier interesse in? Geef dit dan aan in het inschrijfformulier. Voor de 1-persoonskamers geldt een toeslag van EUR 75.

#WeLoveTheCanaries (part 2!)
Lanzarote is misschien wel het meest bijzondere eiland van de Canarische eilanden. Op dit vulkanische eiland met prachtige stranden kan jouw klant een geweldige vakantie beleven.

Zodra je voet op deze Spaanse bodem zet, zal je begrijpen waar wij het over hebben als we zeggen dat dit een unieke plek is!

Na deze korte studiereis (donderdag 5 t/m zondag 8 september) zal jij gegarandeerd terugkeren als Lanzarote specialist (en fan!). Ook over de Thomas Cook Hotels & Resorts zul je alle ins & outs horen, want Christophe Lievens zal met ons mee reizen!

Je leert hier onze belangrijkste accommodaties kennen en zal Lanzarote ervaren zoals de klant dat ook doet. We gaan met huurauto’s op pad en bezoeken natuurlijk de belangrijkste bezienswaardigheden.

Vluchttijden (onder voorbehoud!):
05-09  AMS – ACE  07:40-11:25
08-09  ACE – AMS  16:35-23:40

#BestOf Balearic
Of kom met ons mee naar Mallorca en Ibiza! Waar Mallorca bekend staat als bestemming voor de zonaanbidder, heeft Ibiza het imago een echt party eiland te zijn. Beide eilanden hebben echter zoveel meer te bieden! Over het programma willen we nog niet teveel verklappen, maar een tipje van de sluier: we slapen op Mallorca in de nieuwste Cook’s Club…! Deze reis vindt plaats van zondag 29 september tot en met vrijdag 4 oktober.

Vluchttijden (onder voorbehoud!):
29-09  AMS – PMI  06:45-09:10
04-10  IBZ – AMS    22:25-01:00

De studiereisvoorwaarden vind je hier.