Het Hotel Seaside Los Jameos Playa ligt naast het strand van Los Pocillos in een rustige wijk van Puerto del Carmen. Het hotel biedt gasten een breed scala aan activiteiten en entertainment en daarnaast ook gratis wifi. Voor de kleintjes is er een kinderspeelplaats met kinderbad en babybad, mini-club en een volledig programma van activiteiten. De beroemde Seaside keuken biedt in het restaurant en op het grote terras een uitgebreid en gevarieerd buffet en iedere avond zijn er verschillende thema-avonden.

 

Lees hieronder meer over dit fantastische hotel, of klik hiernaast om direct de beschikbaarheid te checken in CooksFinder!

  • architectonisch geïnspireerd door de stijl van het eiland Lanzarote, en prachtig aangelegd met twee heerlijke buitenbaden en een subtropische tuin.
  • breed scala aan sportieve activiteiten en entertainment. Tennisbanen, volleybalveld, squashbaan en mini-golf. Ruimte voor kinderen met kinderbad, mini-club en een uitgebreid activiteitenprogramma gedurende het hele jaar overdag en in de avond.
  • verscheidenheid aan mogelijkheden op het gebied van verzorging, van logies ontbijt tot een goede en uitgebreide all-inclusive, inclusief een selectie van (internationale) wijn, bier, gedistilleerde dranken, likeuren en cocktails.
  • de verschillende soorten kamers zijn allemaal voorzien van een moderne inrichting en hebben allemaal prachtige uitzichten. De familiekamers zijn geschikt voor twee volwassenen plus twee kinderen en onderling verbonden kamers zijn ook beschikbaar op aanvraag. Alle kamers beschikken over koffie- en theefaciliteiten (incl.), een minibar (tegen betaling en op aanvraag), wifi (incl.) en een kluisje (tegen betaling).

De Spa & Welness heeft een ruime keuze aan therapeutische en ontspannen behandelingen, inclusief verschillende soorten sauna’s en een volledig uitgeruste fitnessruimte. De ruime kamers van Los Jameos Playa, van de standaard kamers tot familiekamers en suites, samen met de grote en comfortabele kamers van het hotel zorgen ervoor dat jouw klant van een welverdiende rust kan genieten.