Je hebt vast altijd al willen weten wie het Thomas Cook Sales team is?! Hieronder stellen wij ons één voor één aan je voor!

Commercial Sales Owner

Rutgher Verstrepen

Doen waar je van houdt? Maak van je hobby jouw beroep of werk met hetgeen waarvan jouw hart sneller gaat kloppen. Al sinds mijn eerste herinnering verslingerd aan het nieuwe en onbekende, aan cultuur, natuur, van lekker weer tot sneeuw, van georganiseerde luxe tot ‘op de bonnefooi’ ongebreideld reizen; maar tijd en geld te weinig. Daarom als student gaan werken in de branche welke dat kan bieden en er nooit meer uit gegaan. Nu met bijna 50 bezochte landen (verspreid over dik 65 reizen in minder dan 15 jaar) nog altijd op zoek naar een volgend avontuur.  Er zijn plaatsen genoeg die ik (nog) niet heb gezien.

Het is niet alleen maar slippers en ski’s. De markt is continue in beweging. Klassieke distributiemodellen en moderne IT oplossingen worden continue uitgedaagd zichzelf te verbeteren door de gehele keten heen van vraag tot vakantie. Dit doen wij samen met Retail Partners zowel online als in de winkelstraat. Dat speelveld mag ik mijn werkveld noemen en samen met mijn collega’s probeer ik dagelijks mooie vakanties te verkopen aan onze gasten via verschillende distributiekanalen.

Het 'Après-ski'-type

89%

De backpacker

68%

De strandligger

35%

De cultuursnuiver

78%

De thuisblijver

28%
Partner Account Manager

Kim Slingerland

Ik ben Kim, partner accountmanager op de sales afdeling en al meer dan 15 jaar werkzaam bij Thomas Cook. Jarenlang heb ik mij als product manager bezig gehouden met het bedenken van prachtige rondreizen (o.a. door Sri Lanka & Mexico), het samenstellen van het beste accommodatieaanbod (o.a. op Lanzarote & Rhodos), het afleggen van mooie en interessante dienstreizen (o.a. naar Tobago, Menorca & Turkije) en alles wat er verder komt kijken bij het managen van een bestemming. In November 2016, na 13 jaar product management, heb ik de overstap gemaakt naar onze sales afdeling.

Genieten van het leven klinkt misschien een beetje afgezaagd als men vraagt wat ik het liefste doe, maar het is zeker 100% waar. Genieten zit voor mij in de kleine dingen (heerlijk uit eten gaan, gezellig samenzijn met familie) maar zeker ook in grote dingen (het maken van mooie reizen / vakanties waaraan ik nog jaren terugdenk). Ik hou van doorpakken, heb een no-nonsense mentaliteit en met het hart op de juiste plek. Humor vind ik één van de belangrijkste zaken in het leven en lachen doe ik dan ook graag en veel!

Het 'Après-ski'-type

0%

De backpacker

80%

De strandligger

40%

De cultuursnuiver

80%

De thuisblijver

20%
Partner Account Manager

Marieke van Willigenburg

De reiswereld is een dynamische wereld waar altijd wat gebeurt en daarom werk ik er al jaren met veel plezier in. Na mijn studie aan de NHTV ben ik naar London gegaan en daar gewerkt voor Contiki Holidays, na London te hebben verlaten, ben ik  terug gekeerd naar Amsterdam en daarvoor verschillende kleine reisorganisaties gewerkt. Sommige van jullie zullen mij kennen uit mijn tijd bij South African Tourism waar ik fantastische jaren heb gehad. Maar nu begonnen met een nieuw avontuur bij Thomas Cook als Partner Accountmanager.

Reizen is absoluut mijn passie maar ik wil proberen om bewuster en duurzamer te reizen en misschien nog niet bij vele bekend maar Thomas Cook als Reisorganisatie is hier al heel ver mee. Verder ben ik een enorme sportbilly. Ik zeil, rij paard en hockey al jaren met een heel leuk team. We trainen wekelijks en zondag de wedstrijd. Het leuke is dat iedereen in het team iets anders doet qua werk, dat is heel inspirerend. Verder heb ik een man en  3 ( b ) engeltjes die ik meesleep op al mijn reizen. Daarbij heb ik heel veel zin om samen met jullie Thomas Cook reizen op de kaart te zetten…

Het 'Après-ski'-type

90%

De backpacker

40%

De strandligger

70%

De cultuursnuiver

80%

De thuisblijver

10%
Commercieel Medewerker

Jolande Tinholt

Graag stel ik mij aan jullie voor, ik ben Jolande en al ruim 15 jaar werkzaam in de toeristische branche. De dynamiek die het toerisme biedt spreekt mij heel erg aan, het is altijd in beweging. Geen dag is hetzelfde, never a dull moment! Sinds december 2017 ben ik werkzaam bij Thomas Cook Nederland. Ruim 10 jaar lang ben ik nauw betrokken geweest bij het autoproduct, waar ik verantwoordelijk was voor o.a. lezersreizen, sales promotions en (offline) marketingactiviteiten. In juni jl.  heb ik de overstap gemaakt naar de afdeling sales en heb ik al een paar studiereizen mogen begeleiden, met heel veel plezier! Ik werk 28 uur per week, 3 om 4 dagen en ik ben Partner Accountmanager voor Travel XL. Daarnaast heb ik een aantal commerciële taken zoals de marketingcampagnes opzetten, nieuwsbrieven schrijven, rapportages maken etc.

Ik woon met mijn gezin in Nigtevecht, een klein charmant dorpje onder de rook van Amsterdam, ik ben getrouwd en heb 2 kinderen, een dochtertje en een zoontje. Wij gaan graag met de auto op vakantie, ideaal met kleine kinderen. Campingvakanties zijn nu onze favoriet!

Het 'Après-ski'-type

40%

De backpacker

30%

De strandligger

60%

De cultuursnuiver

70%

De thuisblijver

30%
Commercieel Medewerker

Laura Scheel

Ik ben Laura, 34 jaar en sinds augustus 2018 werkzaam bij Thomas Cook. Na het afronden van mijn studie Toerisme ben ik bij een reisorganisatie voor golfreizen gaan werken. Vervolgens heb ik nog International Business gestudeerd en ben ik bij een bank gaan werken. Hier heb ik met veel plezier vijf jaar gewerkt, tot ik boventallig werd en de kans kreeg mij om te scholen. Dit heb ik gedaan, ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulent en heb deze kennis goed kunnen gebruiken in de voedingsindustrie. Na twee jaar gewerkt te hebben bij een bedrijf dat biologische mediterrane snacks produceert, is voor mij nu de cirkel rond en ben ik weer terug in de reisbranche. Binnen Thomas Cook ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van studiereizen, events, webinars en beurzen. Daarnaast ondersteun ik bij het beantwoorden van vragen vanuit reisbureaus, en heb ik een stuk accountmanagement onder mijn hoede; ik ben het aanspreekpunt voor ITAC en TravelCompany.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden, ook hou ik ervan om sportief bezig te zijn en uiteraard maak ik graag reisjes. 🙂

Het 'Après-ski'-type

60%

De backpacker

15%

De strandligger

50%

De cultuursnuiver

70%

De thuisblijver

20%
Commercieel Medewerker

Ina Meskers

Last but not least ook een stukje over mij. Ik ging er eigenlijk van uit dat dit niet nodig zou zijn omdat ik inmiddels als ruim 20 jaar bij Vrij Uit / Thomas Cook werkzaam ben. De eerste jaren wisselde ik de functie op het call center af met het begeleiden van bus rondreizen. Daarna ben ik op de sales afdeling gekomen en gebleven omdat het naar mijn idee de meest afwisselende afdeling is. Mijn werkzaamheden zijn inmiddels grotendeels administratief waardoor ik meer op de achtergrond aanwezig ben.

Doordat ik nu nog maar 2 dagen per week (ma-di) werk heb ik meer tijd voor mijn hobbies: korte of langere trips en zingen in barbershop stijl.

Het 'Après-ski'-type

25%

De backpacker

40%

De strandligger

10%

De cultuursnuiver

75%

``De wereldreiziger``

95%